Mijn naam is Liezet Didderiëns Ritzen en ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier en probeer zoveel mogelijk op de hoogte te blijven omtrent mijn vak. Op mijn website vind u de specialisaties en de verschillende behandelingen. Voor vragen kunt u mij mailen op ldidderiens@live.nl of bellen naar 0475-542039.

Mijn salon is nu gevestigd te Echt. Voorheen heb ik 20 jaar lang te Montfort mijn salon gehad. In Echt had ik uitbreidingsmogelijkheden en omdat Echt mijn geboorteplaats is, heeft het mij altijd getrokken. Wij wonen met veel plezier in het nieuwe project ’t Thaal te Hingen/Echt. Mijn behandelingen zijn van goede kwaliteit en de prijs is ook nog ‘leuk’. Ik ben vakbekwaam en aangesloten bij de branchevereniging ‘ANBOS’. Mijn werk bestaat eruit om u een goede, eerlijke behandeling te geven en u eerlijk advies te geven omtrent huidverzorging. Het belang van mijn klant staat voorop.

Diploma’s: Schoonheidsverzorging, Manicure, Acne-specialisatie, Nagelstyliste

Certificaten: Kosmetiek voor de man, Permanente Make-up, Make-up (bruids- dag- en avondmake-up), Grimeren, Kleur-analyse, Diverse workshops Alcina-Cosmetics, Massage’s

Workshops: I.P.L. ontharing, Micro-Dermabrasie. Ik heb meegelopen met een dermatoloog en ben op de ook geïnstrueerd over het verwijderen van huidkanker, waardoor ik weet waarop ik moet letten en u i.g.v. zal doorverwijzen.